За нас

KUSHTATA.BG е онлайн магазин, собственост на ателие "Къщата”.

Ние  сме семейна фирма за текстилно обзавеждане, създадена през 1993г., от Розалия Маринова и от нас - двете й дъщери Мирена и Снежа, които наследихме aнейния опит и го доразвихме в уникален творчески стил.

Ние не сме просто ателие – това е също магазин, изискан бутик, дизайнерско студио, отличаващо се с нестандартни решения и високо качество.  Тук ние творим изделия от текстил за Вашия дом.

Заедно, ние като екип и семейство превърнахме това ателие в място, където всеки може да открие своя собствен стил за обзавеждане и декориране на дома. Разполагаме с висококачествен интериорен текстил на водещи европейски фирми, подбран според нашите високи изисквания и критерии. Предлагаме корнизи и механизми за окачване на пердета, римски щори и японска стена на доказани производители, с утвърдено качество. Ушиваме пердета, завеси, ковертюри за легла, декоративни възглавнички и всичко друго за дома, от което се нуждаете – всяко едно съобразено с вашите индивидуални изисквания.

Ние създаваме нашите изделия, водени от световните модни тенденции, нашите творчески виждания и националните традиции и култура. Нашата сила са доброто обслужване и прецизната изработка с най-висококачествени материали от цял свят. Уникалността на изделията ни се дължи на творческото ни мислене, на иновативните рашения, на ръчния труд, на уникалността и оригиналността на дизайна. Всичко, което създадаваме е с гарантирано качество и неповторимост.

"Къщата” е ателие, в което всяка поръчка е уникална, изработена лично от нас, тук на място. Ние сме бутик, в който домът ви получава „облекло” по поръчка.

© 2023 by Elijah Louis. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now